Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
09/05/2008

Ομάδες εργασίας στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του ΣΥΝ

Στην συνεδρίασή του στις 8/5/2008 το τμήμα της Δημόσιας Διοίκησης του ΣΥΝ αποφάσισε ότι θεματικά θα ασχοληθεί με πέντε κύριες ενότητες ως ακολούθως.

Η πρώτη ενότητα τα θέματα του Ε.Σ.Π.Α και της Διοικητικής Μεταρρύθμισης 2007-2013 στην οποία θα μετέχουν ο Νίκος Δημητρακόπουλος ως υπεύθυνος, ο Νίκος Χριστόπουλος και ύστερα από σχετική επικοινωνία του δεύτερου και η συντρόφισσα Ναταλία Σερέτη η οποία μετέχει στο τμήμα.

Η δεύτερη θεματική ενότητα θα είναι αυτή των ιδιωτικοποιήσεων και υπεύθυνη θα είναι η Δέσποινα Σπανού ,θα μετέχει η Όλγα Ζαχαριάδου, οι οποίες σε συνεννόηση με τον σύντροφο Ηλία Βρεττάκο της ΑΔΕΔΥ, θα συζητήσουν με συντρόφους που θα ήθελαν να προσφέρουν την βοήθειά τους στον τομέα αυτόν.

Η τρίτη ενότητα θα είναι αυτή των προσλήψεων όπου υπεύθυνος θα είναι ο Μάκης Λυκόπουλος και θα μετέχει ο Γιάννης Γάτης .

Στην ενότητα αυτή εκφράστηκε η διάθεση από πλευράς Λυκόπουλου να είναι ευρύτατη η παρέμβαση του ΣΥΝ για όλο το φάσμα των προσλήψεων στον στενό και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, στους καθηγητές, στους γιατρούς κ.λ.π.

Για τις Ανεξάρτητες Αρχές υπεύθυνη θα είναι η Νένα Συμεωνίδου η οποία θα έλθει σε επαφή με την Βούλα Αδρακτάκη και άλλα άτομα για τον σχηματισμό της ομάδας εργασίας.

Τέλος στην ενότητα Δομή και Διάρθρωση της Δημόσιας Διοίκησης υπεύθυνος θα είναι ο Παναγιώτης Κόλλιας και θα τον βοηθήσει στην συγκέντρωση του απαραίτητου αρχειακού υλικού ο Νίκος Χριστόπουλος.

Στην ομάδα αυτή προτάθηκε να μετέχει ο Νίκος Ξυρουχάκης, με τον οποίο θα γίνει συνάντηση για την ενεργοποίηση του στον τομέα αυτόν η όπου αλλού συμφωνηθεί.

Επόμενη συνεδρίαση της γραμματείας συμφωνήθηκε να γίνει στις 22/5/08 στις 16.00μμ

Ως τότε θα προχωρήσουν οι επαφές και εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι θα έχουν συγκεντρωθεί τα πρώτα στοιχεία για να ξεκινήσουν οι επεξεργασίες για τις θεματικές.

Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης