Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
01/06/2008

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥΝ με εκπροσώπους εργαζομένων στον ΟΤΕ

Την Παρασκευή 30 Μαΐου αντιπροσωπεία  της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΝ συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στον ΟΤΕ.

Από την πλευρά των εργαζομένων έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που υπάρχουν στον οργανισμό με κεντρικό αυτό της πώλησης του οργανισμού στην Deutsche Telekom και τις συνέπιες που αυτή θα επιφέρει στην Άμυνα την ασφάλεια και την ανάπτυξη της χώρας μας αλλά και στις υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Από την πλευρά μας διαβεβαιώσαμε τους εργαζόμενους ότι είμαστε σταθερά αλληλέγγυοι  στον αγώνα που δίνουν όλα αυτά τα χρόνια ενάντια στις επιλογές των κυβερνήσεων  του δικομματισμού για την πώληση του ΟΤΕ.

Ο Συνασπισμός έχει εκφράσει την αντίθεσή του για το ξεπούλημα όχι μόνο του ΟΤΕ αλλά και όλων των δημόσιων οργανισμών αλλά και την θέση του για ενίσχυση του Δημόσιου χαρακτήρα όλων των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας.

Μεταφέραμε επίσης στους εργαζόμενους την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο να καταψηφίσουν την συμφωνία στη βουλή αλλά να γίνουν όλες οι ενέργειες που προβλέπονται από το σύνταγμα και τον κανονισμό της βουλής για να μην περάσει αυτή η συμφωνία.

Καβάλα, 1/06/2008
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ