Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
04/06/2008

Κοινή ανακοίνωση των Βουλευτών Α' και Β΄ Πειραιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Θοδωρή Δρίτσα και Παναγιώτη Λαφαζάνη, με την οποία προχωρούν σε μια πρώτη αξιολόγηση του αποτελέσματος του διαγωνισμού, για το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά

«Για την προαποφασισμένη παραχώρηση του Σ.ΕΜΠΟ/Ο.Λ.Π. στην κρατική κινεζική COSCO, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ...».

Με αυτή τη φράση, αρχίζει η κοινή ανακοίνωση των Βουλευτών Α' και Β' Πειραιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Θοδωρή Δρίτσα και Παναγιώτη Λαφαζάνη, με την οποία προχωρούν σε μια πρώτη αξιολόγηση του αποτελέσματος του διαγωνισμού, για το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά. Και συνεχίζουν….   

«Μένουμε κατάπληκτοι από τους πανηγυρισμούς του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γ. Βουλγαράκη.  Είναι αποπροσανατολιστική, είναι απατηλή. Μας εξοργίζει το γεγονός, ότι ένας Υπουργός ελληνικής κυβέρνησης, πανηγυρίζει επειδή ξεπουλά δημόσια περιουσία τεράστιας αξίας. Πιο συγκεκριμένα,

Και καταλήγουν…

«Σήμερα με επείγουσα επιστολή μας προς το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Π. κ Ν. Αναστασόπουλο, ζητήσαμε να μας παραδοθούν άμεσα οι φάκελοι των τεχνικών και οικονομικών προσφορών και όλα τα σχετικά συνοδευτικά έγγραφα. Μόλις τα παραλάβουμε, θα τα αξιολογήσουμε πληρέστερα και θα προβούμε σε αναλυτικότερες ανακοινώσεις».

To Γραφείο Τύπου