Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
05/06/2008

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΧΩΔΕ κ. ΣΟΥΦΛΙΑ

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιά, τονίζει:

Η Nεολαία του ΣΥΝ με πρωτοβουλία της πραγματοποίησε συμβολική ειρηνική διαμαρτυρία στο κτήριο του ΥΠΕΧΩΔΕ για να αποδοκιμάσει στην πράξη, κατά τη σημερινή παγκόσμια μέρα του περιβάλλοντος, τις κυβερνητικές πολιτικές που το πλήττουν βάναυσα στη χώρα μας.

Οι δηλώσεις του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιά με τις οποίες μιλάει για «βιαιότητες» δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και είναι αυτές που προκαλούν θλίψη και όχι η απολύτως ειρηνική διαμαρτυρία νέων ανθρώπων. Το χαμόγελο και η χαρά κυριάρχησαν στο Υπουργείο του κ. Σουφλιά, όπως μπορεί να πληροφορηθεί απο τους υπαλλήλους του υπουργείου του, οι οποίοι υποδέχθηκαν εγκάρδια τους νέους και τις νέες που βρέθηκαν εκεί σήμερα.

Ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, αντί να κατηγορεί τους νέους και τις νέες του ΣΥΝ και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παρευρέθηκαν στην ειρηνική διαμαρτυρία, θα πρέπει να αντιληφθεί κάποτε το δριμύ κατηγορώ της ελληνικής κοινωνίας για την αντιπεριβαλλοντική  κυβερνητική πολιτκή και τα ογκούμενα αδιέξοδα που προκαλεί στην ποιότητα ζωής και την υγεία των πολιτών και κυρίως στο μέλλον αυτού του τόπου και στις γενιές που έρχονται, το οποίο υποθηκεύεται.  

To Γραφείο Τύπου