Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
20/06/2008

Ανακοίνωση του Τμήματος Υγείας του ΣΥΝ για την επέκταση της λειτουργίας της Νευροχειρουργικής κλινικής του Ευαγγελισμού στο Ερρίκος Ντυνάν

Επέκταση της λειτουργίας της Νευροχειρουργικής κλινικής του Ευαγγελισμού στο Ερρίκος Ντυνάν

Με απόφαση του ΔΣ του Ευαγγελισμού, κατόπιν αιτήματος της Νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου, προωθείται η επέκταση λειτουργίας της κλινικής, στο Ερρίκος Ντυνάν, κατά το πρότυπο της συνεργασίας Ερυθρού Σταυρού και Ερ. Ντυνάν.

Επεκτείνεται δηλαδή η συνεργασία νοσοκομείων του ΕΣΥ με Νομικά πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, αποδεικνύοντας ότι η φανερή και υπόγεια ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας-πρόνοιας, αποτελεί το βασικό μέλημα υπουργείου και κυβέρνησης.

Τους βεβαιώνουμε όμως ότι η υπό χρηματοδότηση, η υπό στελέχωση και η υπό βάθμιση του δημόσιου τομέα υγείας-πρόνοιας, πολιτική  που έχει αποφασίσει και με ζήλο μοναδικό εφαρμόζει η κυβέρνηση και ο ανεκδιήγητος κύριος « εικονική πραγματικότητα» υπουργός της , έχουν ημερομηνία λήξης.

Η σκληρή οικονομική πολιτική λιτότητας και η ξέφρενη ακρίβεια, η μετακύλιση του κόστους των υπηρεσιών υγείας-πρόνοιας στον πολίτη, η δημιουργία ασθενών δύο ταχυτήτων και πολιτών δεύτερης κατηγορίας, διαμορφώνουν συνειδήσεις στην κοινωνία και σύντομα θα πάρουν όλοι τις απαντήσεις και το λογαριασμό.

Ο ΣΥΝ παλεύει μαζί με το λαό για ίση, υψηλού επιπέδου δωρεάν υγεία-πρόνοια για όλους.

Για άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Για κάλυψη των θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων των εργαζομένων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Τμήμα Υγείας