Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
04/07/2008

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 12-13 ΙΟΥΛΙΟΥ

Στα πλαίσια της υλοποίησης των αποφάσεων της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, τον προηγούμενο Μάρτη, συγκροτείται και συγκαλείται η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή, το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιούλη, στην Αθήνα. Ο χώρος θα οριστεί τις επόμενες μέρες.

Προκειμένου να απαντηθεί από τους εργαζόμενους και τη νεολαία, η βάρβαρη νεοφιλελεύθερη επίθεση που έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, στους μισθούς & τις συντάξεις, στις θέσεις εργασίας, στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, στο ωράριο, στα ασφαλιστικά δικαιώματα, το νέο πανελλαδικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ συγκροτείται και συνεδριάζει, με στόχο τον συντονισμό της δράσης των τοπικών επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ και την ανταλλαγή εμπειριών από την μέχρι τώρα πορεία. Η συνεδρίαση θα ασχοληθεί και με την πιο μόνιμη σύνθεση αυτής της επιτροπής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανασυντάσσει τις δυνάμεις του σε πανελλαδικό επίπεδο και ετοιμάζεται να οργανώσει τη μαχητική και ριζοσπαστική αντιπολίτευση εργαζομένων – συνταξιούχων – ανέργων – νεολαίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους όσους έχουν πληγεί από την εφαρμοζόμενη πολιτική και αντιλαμβάνονται την ανάγκη για ριζική αλλαγή της πορείας της χώρας, να συσπειρωθούν στις γραμμές του και να οργανώσουν τις αντιδράσεις τους το επόμενο διάστημα. Η οργανωμένη και συντονισμένη δράση των εργαζομένων και της νεολαίας είναι το μόνο όπλο μπροστά στην απροκάλυπτη και σφοδρή επίθεση που δεχόμαστε.

Έτσι μπορούμε να νικήσουμε!

To Γραφείο Τύπου