Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
08/07/2008

Δήλωση του υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ, Ανδρέα Καρίτζη, με αφορμή τις δημοσκοπήσεις της περιόδου που καταγράφουν πτώση του δικομματισμού και άνοδο των δυνάμεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς

Κατά την γνώμη μας οι δημοσκοπήσεις του προηγούμενου διαστήματος καταγράφουν αυτό που διαπιστώνουμε καθημερινά μιλώντας με τον κόσμο ότι δηλαδή διευρύνεται το τμήμα των πολιτών που αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα, από το περιβάλλον μέχρι την οικονομία, δεν μπορούν να συνεχίσουν άλλο έτσι και ζητούν ριζική αλλαγή της πορείας της χώρας.

Τα ανοδικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και τα χαμηλά ποσοστά του δικομματισμού έχουν να κάνουν κατά τη γνώμη μας με αυτό το αίτημα για ριζική αλλαγή στο οποίο εμείς με συνέπεια και πάθος προσπαθούμε να ανταποκριθούμε.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι μαζί με τους πολίτες, γιατί μόνο μαζί τους μπορεί να γίνει, θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την κατάσταση στην χώρα. Η ριζική αλλαγή που χρειαζόμαστε περνάει μέσα από την ήττα της πολιτικής που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας η οποία είναι υπεύθυνη για τα αδιέξοδα που βιώνουμε όλοι καθημερινά.

To Γραφείο Τύπου