Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
10/07/2008

Παν. Λαφαζάνης και Ευαγγ. Αμμανατίδου-Πασχαλίδου στην κινητοποιήση των εργαζομένων στον ΟΣΕ

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βʼ Πειραιά, και η Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βʼ Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκαν σήμερα στην συγκέντρωση των εργαζομένων του ΟΣΕ, στο Κεντρικό Κτίριο του Οργανισμού, στην Καρόλου.

Ο Παν. Λαφαζάνης χαιρετίζοντας τη συγκέντρωση, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων για έναν ενιαίο, δημόσιο, σύγχρονο και αποτελεσματικό ΟΣΕ που θα δουλεύει σε όφελος της ανάπτυξης της χώρας και του ελληνικού λαού και όχι για να εξυπηρετούνται προμηθευτές, εργολάβοι και ιδιωτικά συμφέροντα.

Δυστυχώς η κυβέρνηση ακολουθεί μια πολιτική υποβάθμισης, απαξίωσης και διάλυσης του ΟΣΕ και των εργασιακών σχέσεων στον Οργανισμό, με στόχο να ξεπουλήσει τα φιλέτα του σε μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι και οι μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και εξοπλισμού που προκαλούν δυσλειτουργίες στον οργανισμό, ακόμα και διακοπή νευραλγικών δρομολογίων του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί στο πλάι των εργαζομένων για τη στήριξη και αναβάθμιση του ΟΣΕ, πράγμα που υπηρετεί το συμφέρον της ανάπτυξης της χώρας και του ελληνικού λαού».

To Γραφείο Τύπου