Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
14/07/2008

Δήλωση του Δ. Στρατούλη σχετικά με τη νέα δίωξη κατά της Διοίκησης του ΟΤΕ για την ανάθεση της τεχνικής υποστήριξής του στις Siemens και Intracom

Σχετικά με τη νέα δίωξη κατά της Διοίκησης του ΟΤΕ για την ανάθεση της τεχνικής υποστήριξής του στις Siemens και  Intracom,  o Δ. Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και πρώην μέλος της Διοίκησης του ΟΤΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το σκάνδαλο ήταν και είναι καραμπινάτο. Εμείς αυτό το είχαμε πει δημόσια και κατηγορηματικά από τότε. Όπως επίσης, το είχαν πει και τα δύο αρμόδια διευθυντικά στελέχη της Διεύθυνσης Συντήρησης του ΟΤΕ, που εισηγήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιό του να δώσει τα μισά χρήματα στις δύο εταιρείες και τα οποία, δυστυχώς, αντί να εισακουστούν και να επιβραβευθούν, καρατομήθηκαν υπηρεσιακά γιʼ αυτό.

Η Διοίκηση του ΟΤΕ και ο κ. Βουρλούμης με αυτή τη σύμβαση «δώρισαν» ουσιαστικά στις δύο εταιρείες χρήματα του ΟΤΕ και του Δημοσίου, λες και ήταν δικά τους. Να τον χαίρεται τον κ. Βουρλούμη η κυβέρνηση και κυρίως ο κ. Αλογοσκούφης που τον διόρισε και στηρίζει σθεναρά μέχρι σήμερα τις επιχειρηματικές επιλογές του στον ΟΤΕ.

Η κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους τις πολιτικές της ευθύνες, γιατί οι άνθρωποί της όχι μόνο διατήρησαν αλλά και αναβάθμισαν τον ΟΤΕ ως φυτώριο σκανδάλων. Να παραιτηθεί τώρα ο κ. Βουρλούμης από τον ΟΤΕ. Να ακυρωθεί τώρα το ξεπούλημα του ΟΤΕ στην Deutsche Telecom.

To Γραφείο Τύπου