Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
15/07/2008

Ανακοίνωση Π.Κ. Πετραλώνων Θησείου: Επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία του ΣΥΝ στα Πετράλωνα από φασιστικά στοιχεία

Επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία του ΣΥΝ στα Πετράλωνα από φασιστικά στοιχεία. Είναι το τρίτο κρούσμα μέσα σε λίγες ημέρες, στη περιοχή του 3ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων. Προηγήθηκαν οι επιθέσεις στο στέκι ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ στα Κάτω Πετράλωνα και στο σύλλογο Κεραμεικού ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Είναι προφανές ότι η επίθεση εντάσσεται στην προσπάθεια τρομοκράτησης του κόσμου και στην ανάκαμψη της δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΝ στη κοινωνία.

Αποτελεί μία ακόμη προσπάθεια αναχαίτισης των αγώνων γύρω από τα μεγάλα προβλήματα της ακρίβειας, του περιβάλλοντος και των σκανδάλων που μαστίζουν τη χώρα, με τη χρησιμοποίηση του φασιστικού παρακράτους, ενάντια σε όσους αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή, για ένα υγιές περιβάλλον, για μια ανθρώπινη καθημερινότητα.

Είναι καθήκον κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενου ανθρώπου να καταδικάσει αυτή την τραμπούκικη φασιστική πρακτική και αυτούς που τη στηρίζουν.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΗΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Πολιτική Κίνηση ΣΥΝ Πετραλώνων Θησείου