Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
30/07/2008

Συγχαρητήρια του Προέδρου του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρα προς τη νέα ηγεσία της Κομμουνιστικής Επανίδρυσης

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Αλέξης Τσίπρας έστειλε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα στον Πάολο Φερέρο για την εκλογή του στη θέση του Εθνικού Γραμματέα στο πρόσφατο Συνέδριο της Κομμουνιστικής Επανίδρυσης Ιταλίας:

«Εκ μέρους του ΣΥΝ θέλω να σου εκφράσω τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σου στη θέση του Γραμματέα της Κομμουνιστικής Επανίδρυσης. Παράλληλα,  θέλω να ευχηθώ, σε εσένα προσωπικά και σε όλους τους συντρόφους της Κομμουνιστικής Επανίδρυσης, να ευοδωθούν οι προσπάθειές σας στον δύσκολο αγώνα που κάνετε ενάντια στη δεξιά κυβέρνηση του Μπερλουσκόνι και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, απ΄ όπου κι αν προέρχονται.

Ευχόμαστε η Κομμουνιστική Επανίδρυση να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό όλες τις δυσκολίες της και μαζί να προωθήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Προσβλέπουμε στην παραπέρα ανάπτυξη των σχέσεων ανάμεσα στα κόμματα μας.»

Μήνυμα Τσίπρα προς το κόμμα των Ιταλών Κομμουνιστών

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη επίσης, εκ μέρους του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ τον επανεκλεγέντα Γραμματέα του Κόμματος Ιταλών Κομμουνιστών Ολιβέϊρο Ντιλιμπέρτο και τόνισε την ανάγκη να ενισχυθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο κομμάτων.

To Γραφείο Τύπου