Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
07/09/2008

Ανακοίνωση του Γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την  ακόλουθη ανακοίνωση:

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο κ. Πρωθυπουργός επιχείρησε να κάνει το μαύρο άσπρο. Δεν πήρε το μήνυμα των χθεσινών μεγάλων κινητοποιήσεων των εργαζομένων και της νεολαίας ότι δεν πάει άλλο αυτή η πολιτική. Η προκλητική διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τον κ. πρωθυπουργό και η συγκάλυψη των τεράστιων ευθυνών της κυβέρνησής του θα πάρουν την απάντηση που τις αξίζουν. Του υποσχόμαστε έναν πολύ θερμό χειμώνα.

Όποιος άκουσε τον Πρωθυπουργό σήμερα δεν μπορεί παρά να εξοργίστηκε από την εμμονή του σε μια πολιτική που οδηγεί σε αδιέξοδα σε όλους τους κρίσιμους τομείς, όπως η οικονομία, οι εργασιακές σχέσεις, η παιδεία, ο δημόσιος τομέας.

Στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που πυροδοτείται πέρα από την πολιτική που εφαρμόζει και από τα μεγάλα ενδοκυβερνητικά και εσωκομματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο κ. Πρωθυπουργός πέρασε από τη μηδενική ανοχή στην διαφθορά και τη διαπλοκή στην απεριόριστη ανοχή.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία να εντείνουν τους αγώνες ώστε να μπει τέλος σε αυτή την αδιέξοδη πολιτική και να αλλάξει ριζικά πορεία ο τόπος.

To Γραφείο Τύπου