Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
18/09/2008

Συνέντευξη του Α. Καρίτζη στον ρ/σ του ΣΚΑΪ για τις επικείμενες αλλαγές στα ΜΜΕ του ΣΥΝ και τις διαφωνίες που έχουν διατυπωθεί

Με αφορμή τις επικείμενες αλλαγές στα ΜΜΕ του ΣΥΝ και τις διαφωνίες που έχουν διατυπωθεί, ο Ανδρέας Καρίτζης, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ, σε συνέντευξή του στον ρ/σ ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων δήλωσε:

Στο χώρο μας είναι κατοχυρωμένη και ευπρόσδεκτη η ύπαρξη διαφορετικών απόψεων και προσεγγίσεων που εμείς πάντοτε τις εκλαμβάνουμε με θετικό τρόπο.

Παρά την ύπαρξη διαφορετικών απόψεων, το κόμμα μας έχει δημοκρατικές διαδικασίες, μέσα από τις οποίες, συλλογικά και συντεταγμένα, αποφασίζει τις απαραίτητες κινήσεις και τις οποίες είναι υποχρεωμένη η ηγεσία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη του κόμματος και τον κόσμο της Αριστεράς, να προχωρήσει. Άλλωστε, οι προτάσεις του ΣΥΝ για την «ΑΥΓΗ» συνάντησαν την αποδοχή της μεγάλης πλειοψηφίας των μικρομετόχων αλλά και των εργαζομένων στην τελευταία γενική συνέλευση, γεγονός που ενισχύει την πεποίθησή μας ότι κινούμαστε στο σωστό δρόμο.

Και από αυτό το βήμα θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους που συνδράμουν στο νέο μεγάλο εγχείρημα που κάνουμε στο χώρο της ενημέρωσης, ανθρώπους με αναγνωρισμένο κύρος και αξιοσύνη στον χώρο αυτό, που προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς και όχι στενά από τον κομματικό χώρο του ΣΥΝ και θεωρώ ότι με τη βοήθειά τους αλλά και τη στήριξη όλου του κόσμου της Αριστεράς και όχι μόνο θα καταφέρουμε να κάνουμε εκείνες τις τομές και τις αλλαγές που είναι απαραίτητες και τόσο αναγκαίες σήμερα.

To Γραφείο Τύπου