Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
18/09/2008

Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΝ- θερινές ατασθαλίες της κυβέρνησης της ΝΔ σε βάρος των σωμάτων ασφαλείας

Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα φραγμό στην προσπάθειά της να διασφαλίσει τα υπερκέρδη των υποστηρικτών της.

Οι πολιτικές επιλογές της είναι απάνθρωπες και στρέφονται κατά της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που ασφυκτιά και δίνει αγώνα επιβίωσης.

Από την πολιτική της κυβέρνησης να τα ισοπεδώσει όλα, δεν ξέφυγαν ούτε οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, τα οποία όπως και όλες οι κυβερνήσεις στο παρελθόν, τα θεωρεί «ιδιοκτησία» της.

Αυτό λοιπόν το καλοκαίρι η ΝΔ αποφάσισε να εξαφανίσει τις δημοκρατικές κατακτήσεις και τα συνταγματικά δικαιώματα των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας με σκοπό να φιμώσει κάθε φωνή κριτικής, διαμαρτυρίας και αμφισβήτησης.

Η κυβέρνηση της σήψης και της διαφθοράς, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας σε όφελος του μεγάλου κεφαλαίου, αποφάσισε να εξαθλιώσει κοινωνικά και τους ένστολους πολίτες.

Οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας οφείλουν να αντιταχθούν στις αποφάσεις της κυβέρνησης και στις λεγόμενες «μεταρρυθμίσεις» που απορρυθμίζουν τις εργασιακές τους σχέσεις, τους φιμώνουν και τους μετατρέπουν από υπαλλήλους του Κράτους σε όργανα χωρίς σκέψη.

Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας