Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
26/03/2006

Τραπεζίτες και Κυβέρνηση επιτίθενται ασύδοτα κατά των Τραπεζοϋπαλλήλων και της Συνταγματικής τάξης

Ο Σωτ. Σιώκος, μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ και υπεύθυνος του Τμήματος Εργατικής πολιτικής του κόμματος, σχετικά με το θέμα της νομοθετικής παρέμβασης από πλευράς της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό των Τραπεζοϋπαλλήλων, δήλωσε τα εξής:

Η κυβέρνηση δεν αισθάνεται τις αντιδράσεις του κόσμου, της νεολαίας και της εργασίας που έρχονται από την Ευρώπη και συνεχίζει το δρόμο που της υποδεικνύουν οι Τραπεζίτες και οι κύριοι του ΣΕΒ.

Η τροπολογία που κατατίθεται στα πλαίσια του νόμου 3371/05, ο οποίος βρίσκεται σε αντισυνταγματική κατεύθυνση, χαρίζει δισ στην εργοδοσία, υπονομεύει τις ασφαλιστικές κατακτήσεις των Τραπεζοϋπαλλήλων και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το μέγεθος της Εκτροπής

Ενώνουμε τη φωνή μας με το συνδικαλιστικό κίνημα των Τραπεζοϋπαλλήλων

για να αποσυρθεί η τροπολογία, να αλλάξει ο νόμος 3371 και το ασφαλιστικό των Τραπεζών να σχεδιαστεί σε μια άλλη αναπτυξιακή λογική.

Είμαστε αλληλέγγυοι, όπως πάντα, στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΟΤΟΕ για το επόμενο χρονικό διάστημα, κινητοποιήσεις που πρέπει να πάρουν πανεθνικό χαρακτήρα, διότι τίθεται θέμα Δημοκρατίας και Συνταγματικής Τάξης

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου