Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
08/10/2008

Κοινωνικά ανάλγητη και επικίνδυνη για τον τόπο η κυβέρνηση της ΝΔ.|| Δήλωση του βουλευτή Επικρατείας, Γιάννη Μπανιά στη σημερινή συγκέντρωση ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ

«Η κυβέρνηση βρίσκεται πλέον σε σύγκρουση με ολόκληρη την κοινωνία», τόνισε ο Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ   Γιάννης Μπανιάς  κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων την οποία διοργάνωσαν  στην Πλατεία Κλαυθμώνος σήμερα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ ,στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων των ΔΕΚΟ. Ο  Γιάννης Μπανιάς ο οποίος παραβρέθηκε  ως επικεφαλής  αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε τα εξής:

«Την  ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη  μία πρωτοφανής παγκόσμια οικονομική κρίση, κρίση ουσιαστικά του μοντέλου του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού, την ώρα κατά την οποία διατίθενται τρισεκατομμύρια ευρώ προκειμένου να σωθούν από τη χρεωκοπία  κολοσσιαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα- με χρήματα τα οποία είναι βέβαιο ότι θα κληθούν να καταβάλουν οι εργαζόμενοι και τα φτωχότερα  κοινωνικά στρώματα- η  ελληνική κυβέρνηση  προχωρά με προκλητικό τρόπο στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, στην ιδιωτικοποίηση  όλων των μεγάλων  Οργανισμών του Δημόσιου τομέα.

Εκτός από κοινωνικά   ανάλγητη, η κυβέρνηση αυτή είναι και επικίνδυνη για τον τόπο. Όσο γρηγορότερα πάρει αεροπλάνο, τραίνο ή καράβι για να φύγει , τόσο το καλύτερο!

Ο δρόμος του αγώνα των εργαζομένων και όλων όσοι ενδιαφέρονται για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας μας, αποτελεί σίγουρα μονόδρομο!»

To Γραφείο Τύπου