Skip to main content.
22/10/2008

Προκλητική η απόφαση του Γ.Γ. της Περιφέρειας για το Γ.Π.Σ. Μεσσήνης

Είναι απαράδεκτο, ο διορισμένος εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γ.Γ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να γράφει “στα παλιά του τα παπούτσια” την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης αλλά και του αρμοδίου οργάνου χωροταξίας της ίδιας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Μεσσήνης.

Το θέμα δεν είναι τί άποψη μπορεί να έχει ο κάθε πολίτης ή φορέας ή θεσμός για το Γ.Π.Σ. ή για πλευρές του αλλά είναι βασικό θέμα δημοκρατίας η χωρίς τεκμηριωμένη αιτιολογία αλλαγή της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. Μεσσήνης. Οφείλουν όλοι οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες και πρώτα απʼ όλα ο κος Νομάρχης και ο κος Πρόεδρος του ΤΕΔΚ Μεσσηνίας να προασπίσουν την στοιχειώδη αυτονομία της Αυτοδιοίκησης από την αυθαίρετη και περίεργη παρέμβαση του κου Γ.Γ. της Περιφέρειας.

Προκαλούμε τον κο Δράκο και τον κο Νίκα να πάρουν θέση.

Εμείς απαιτούμε να γίνει απολύτως σεβαστή από το διορισμένο Γ.Γ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου κο Ν. Αγγελόπουλο η νέα ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης για το Γ.Π.Σ., το οποίο απέρριψε κατηγορηματικά την απαράδεκτη, αναιτιολόγητη και αδιαφανή παρέμβαση του κου Περιφερειάρχη.

Καλαμάτα 22 Οκτωβρίου 2008

Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Συνεργασία για τη Μεσσηνία»

Θανάσης Πετράκος
Νίκος Πατσαρίνος