Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
10/04/2006

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος, μαζί με τον Κ.Ήσυχο, μέλος της ΚΠΕ του κόμματος και μέλος της ΟΣΠΑ, περιόδευσε σήμερα στους χώρους του Μηχανογραφικού Κέντρου και Διαγνωστικού Κέντρου της Ο.Α.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του ΣΥΝ δήλωσε:

«Ο ΣΥΝ είναι σήμερα μαζί με τους εργαζόμενους της Ολυμπιακής Αεροπορίας σ΄ αυτό το κτίριο που κάποτε έσφυζε από ζωή και σήμερα ουσιαστικά είναι εγκαταλειμμένο. Θα δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος προκειμένου οι Έλληνες πολίτες να έχουν το αίσθημα ασφάλειας και να έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν στα νησιά τους και στις απομακρυσμένες περιοχές με τον εθνικό αερομεταφορέα.

Αυτό που γίνεται σήμερα από την κυβέρνηση είναι μια υπονόμευση της Ο.Α. και μάλιστα πριν από το καλοκαίρι που κλείνονται όλα τα μεγάλα τουριστικά πακέτα. Την καλούμε να σταματήσει τον επικίνδυνο κατήφορο. Να σταματήσει τις περιπέτειες με τα «Πάνθεον» και τα «Ρομάντζο» και τα «Φαντάζιο». Να αποδώσει το δημόσιο τα χρέη του στην Ο.Α. και να διαμορφωθεί ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης ώστε, όπως όλες σχεδόν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έτσι και η Ελλάδα να έχει το δικό της εθνικό αερομεταφορέα.

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου