Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
06/11/2008

Αλληλεγγύη στους εργαζομένους της ALTEC TELECOM

Σχετικά με τους τραμπουκισμούς της εργοδοσίας της ALTEC κατά απεργών εργαζομένων της εταιρείας, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π. Γ. του ΣΥΝ και υπεύθυνος εργατικής πολιτικής του, δήλωσε τα εξής:

Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους 150 εργαζομένους της ALTEC TELECOM, που αγωνίζονται για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας τους.

Καταγγέλλουμε ταυτόχρονα την τρομοκρατία, την απρόκλητη βία και τις σημερινές τραμπούκικες ενέργειες της εργοδοσίας (μελών του Δ.Σ. της ALTEC) κατά των απεργών εργαζομένων της εταιρείας και καλούμε τις εισαγγελικές αρχές να πράξουν τα δέοντα σε βάρος τους με βάση όσα προβλέπονται από το νόμο 1264/82 κατά των εργοδοτών ή των εκπροσώπων τους που παρεμποδίζουν τη συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων.

Τα αφεντικά και τα χρυσοπληρωμένα golden boys της ALTEC αντί να τρομοκρατούν και να δέρνουν τους εργαζόμενους καλά θα κάνουν να διασφαλίσουν τις θέσεις απασχόλησής τους και να εκπληρώσουν προς αυτούς όλες τις νόμιμες μισθολογικές και εργασιακές υποχρεώσεις τους.

To Γραφείο Τύπου