Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
17/04/2006

Συνάντηση ΣΥΝ με Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων, τον γραμματέα του Ε.Κ. και τον Πρόεδρο του εργοστασιακού σωματείου του Ναυπηγείου Νεωρίου Σύρου

Αντιπροσωπεία του ΣΥΝ αποτελούμενη από το γραμματέα της ΚΠΕ του ΣΥΝ Ν.Χουντή και τον Ν.Συρμαλένιο, μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ και Νομαρχιακό Σύμβουλο Κυκλάδων, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων Κ.Ραουζαίο, τον γραμματέα του Ε.Κ. Θ.Μήτσικα και τον Πρόεδρο του εργοστασιακού σωματείου του Ναυπηγείου Νεωρίου Σύρου και συζήτησαν το θέμα των 82 απολύσεων που έχει εξαγγείλει η διοίκηση του Ναυπηγείου.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επεσήμαναν τη σημασία στήριξης του ναυπηγείου, που αποτελεί τη μοναδική βαριά βιομηχανία του Αιγαίου και τόνισαν την ανάγκη η κυβέρνηση να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της, για ανάθεση μέρους του εξοπλιστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας στο ναυπηγείο του Νεωρίου.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του ΣΥΝ τους ενημέρωσαν για τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φ. Κουβέλης, δήλωσαν ότι θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων και ότι θα συμβάλλουν με κάθε πρόσφορο μέσο ώστε να αποτραπούν οι απολύσεις.

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου