Skip to main content.
13/01/2005

Συγχαρητήριο μήνυμα Αλαβάνου στον Αμπάς

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας Αλέκος Αλαβάνος έστειλε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της ΚΠΕ του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας αλλά και προσωπικά, σας συγχαίρω θερμά για την εκλογή σας στην θέση του Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής.

Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο σας ώστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρα του Παλαιστινιακού λαού για τον τερματισμό της κατοχής και την αποχώρηση του Ισραήλ στα προ του 1967 σύνορα και την δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Μια λύση μέσα από αξιόπιστες διαπραγματεύσεις, στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ, προς όφελος τόσο του Παλαιστινιακού όσο και του Ισραηλινού λαού αλλά και μιας σταθερής ειρήνης σ’ ολόκληρη την Μέση Ανατολή.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να σας διαβεβαιώσω για την συνέχιση της αλληλεγγύης μας στον δοκιμαζόμενο, φίλο, Παλαιστινιακό λαό.»