Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
18/12/2008

Σχολιάζοντας στον Ρ/Σ 105.5 στο Κόκκινο (Μιχαλοπούλου-Παπαδόπουλος) τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ο Γραμματέας της ΚΠΕ του Συνασπισμού Νίκος Χουντής, υπογράμμισε :

«Σήμερα η προσοχή μας είναι συγκεντρωμένη στον τραυματισμό του μαθητή στο Περιστέρι και στο μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Μέσα στο κλίμα της κοινωνικής έκρηξης των νέων και σε μια περίοδο πυκνή πολιτικών εξελίξεων, το ενδιαφέρον μας στρέφεται κυρίως στα ποιοτικά στοιχεία των ερευνών.  Είναι ενθαρρυντικό το στοιχείο ότι η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας αντιμετωπίζει θετικά τις κινητοποιήσεις των μαθητών και ότι απορρίπτει τη συκοφαντία για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους κουκουλοφόρους.  Είναι χαρακτηριστικό ότι τα περί χαϊδέματος τους απορρίπτει πολύ μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΚΚΕ αποδοκιμάζοντας την απαράδεκτη στάση της ηγεσίας του ΚΚΕ.

Είναι επίσης θετικό ότι η διάθεση των εργαζομένων να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους δεν κάμπτεται από την απόπειρα εκφοβισμού τους λόγω των εξελίξεων και της οικονομικής κρίσης. Και η σημερινή μαζική ειρηνική κινητοποίηση  των εργαζομένων μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, την επιβεβαιώνει». 

To Γραφείο Τύπου