Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
31/12/2008

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στον Γραμματέα της ΚΠΕ του ΣΥΝ Νίκο Χουντή το Σωματείο Εργαζομένων από τις Φιλιππίνες (ΚΑSAPI)

Στη συνέχεια ο Ν.Χουντής έκανε δηλώσεις:

Καλή χρονιά σε όλους με ειρήνη, υγεία και χαρά. Ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Ειδικά στη Μ.Ανατολή, να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί, να σταματήσει η αιματοχυσία και να αποκτήσουν οι Παλαιστίνιοι επιτέλους τη δική τους πατρίδα.

Σήμερα που αλλάζει η χρονιά η σκέψη μας είναι στους ανέργους, στους συνταξιούχους, στους χαμηλόμισθους, στους μετανάστες, στους νέους, που πέρασαν μια δύσκολη χρονιά και αν δεν αλλάξουν τα πράγματα θα περάσουν και πάλι δύσκολα.

Το 2009 θα τους ακολουθούν οι ευχές και οι προσπάθειές μας για μια καλύτερη ζωή, για μια δίκαιη και ειρηνική κοινωνία με ελπίδες, οράματα για τη νέα γενιά της πατρίδας μας.

Καλή χρονιά.

*Ο Ν.Χουντής και άλλα στελέχη του κόμματος υπέγραψαν στην καμπάνια, που γίνεται με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων από τις Φιλιππίνες (ΚΑSAPI) για το δικαίωμα στην ιθαγένεια για τα παιδιά 1ης και 2ης γενιάς μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα μας. 

To Γραφείο Τύπου