Skip to main content.
Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
16/01/2009

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των Προέδρων και της Ε.Ε. του Κόμματος Ευρωπαϊκή Αριστερά (ΚΕΑ) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/1 στην Αθήνα (Βουλή - Αίθουσα Γερουσίας)

Κύριο αντικείμενο αυτής της συνεδρίασης είναι η εξέγερση των νέων στην Ελλάδα

Η έκτακτη συνεδρίαση αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Βερολίνου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, εκφράζοντας έμπρακτα  την αλληλεγγύη αλλά και τον βαθύτερο προβληματισμό της για τις συνέπειες της κοινωνικής ανασφάλειας σε ολόκληρη την Ευρώπη

Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και να καταθέσουν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους συμβούλια μαθητών, καθηγητών, φοιτητών και εργαζομένων από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 10.15 π.μ. με ομιλίες του Προέδρου του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρα και του Προέδρου του ΚΕΑ Λόταρ Μπίσκι.

Στις 13.30 θα υπάρξει ειδική συνάντηση αντιπροσωπείας του συμβουλίου των προέδρων του ΚΕΑ με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Δημ. Σιούφα.

Στις 3 το απόγευμα θα οργανωθεί συνέντευξη Τύπου στην ίδια αίθουσα.

Σημείωση: Όσοι από τους δημοσιογράφους δεν είναι διαπιστευμένοι και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την Νατάσα Θεοδωρακοπούλου στο τηλ. 210-3378500

To Γραφείο Τύπου