Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
17/05/2006

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την μη αποδοχή της πρότασης για παρουσία του Προέδρου και αντιπροσωπείας του κόμματος στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ τόνισε:

«Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, πριν κάνει κριτική στον πολιτικό χώρο, γενικά και αδιάκριτα, θα έπρεπε να τον σέβεται. Και το γεγονός ότι συνεχίζει το φαινόμενο του κ. Κυριακόπουλου, ο οποίος καλά κάνει και ασχολείται τώρα με την όπερα, δηλαδή αναγνωρίζει μόνο δύο κόμματα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και διαγράφει την Αριστερά, είναι σε βάρος του. Και πριν κρίνει αυτός, κρίνεται για την πρακτική αυτή.»

Για το διαγωνισμό της EUROVISION

«Με την ευκαιρία της EUROVISION να υπογραμμίσουμε την πολύ θετική πρωτοβουλία της Νεολαίας του ΣΥΝ, του Αλ. Τσίπρα και της Δημοτικής παράταξης «ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ». Την Παρασκευή στις 8 μ.μ., στην πλ. Κουμουνδούρου, θα γίνει μία εναλλακτική μουσική εκδήλωση, όπου θα είναι συγκροτήματα από πολλές χώρες της Ευρώπης, θα είναι συγκροτήματα από χώρες κοντινές μας, Τουρκία, από την Αφρική, από τα Βαλκάνια, τα οποία θα τραγουδήσουν στη δική τους γλώσσα, όχι όλοι αγγλικά, σε μια συνάντηση η οποία θα σέβεται την ταυτότητα του καθένα.»

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου