Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
26/01/2009

Η βουλευτής Ε.Αμμανατίδου-Πασχαλίδου με κλιμάικο του ΣΥΡΙΖΑ στα μπλόκα των αγροτών στο Στρυμωνικό και στο Τελωνείο του Προμαχώνα

Τη Δευτέρα 26 Γενάρη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βʼ Θεσσαλονίκης Αμμανατίδου-Πασχαλίδου Ευαγγελία με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ νομού Σερρών, επισκέφτηκε τα μπλόκα των αγροτών στο Στρυμωνικό και στο Τελωνείο του Προμαχώνα, όπου και συνομίλησε με αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού.

Η βουλευτής δήλωσε: «οι αγροτοκτηνοτρόφοι της χώρας μας έχουν τεράστια απώλεια του εισοδήματός τους από το υπερδιπλάσιο κόστος παραγωγής, από την λειτουργία των καρτέλ, την μειωμένη τιμή πώλησης των προϊόντων τους, την υπερχρέωση των νοικοκυριών τους, την ανυπαρξία εθνικού σχεδιασμού για τον πρωτογενή τομέα.

Οι ευθύνες είναι διαχρονικές, όμως η σημερινή κυβέρνηση όφειλε να δώσει λύσεις εδώ και μήνες, αφού ήταν γνωστά τα χρόνια προβλήματα του κλάδου.

Σήμερα οι αγρότες είναι για άλλη μια φορά στους δρόμους όχι μόνο για την άμεση και στιγμιαία πυροσβεστική λύση, αλλά για τη μακροπρόθεσμη και βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου, η οποία δεν διακρίνεται πουθενά.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει πάντα τα δίκαια αιτήματα των μικρομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων που αποτελούν και την πλειοψηφία του λαού και δίνει μάχη εδώ και χρόνια για να ζουν με αξιοπρέπεια και όχι ως επαίτες όλος ο παραγωγικός ιστός της χώρας.»

To Γραφείο Τύπου