Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
30/01/2009

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, με αντιπροσωπεια της ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από τους Γ.Βαρδινογιάννη και Β.Σαμαρά στα γραφεία του κόμματος.

Μετά το τέλος της συνάντησης έγιναν δηλώσεις:

Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: Είχαμε μια καλή συζήτηση. Αναλύθηκαν όλα τα θέματα τα οποία είναι σχετικά με το γήπεδο. Θα ξανασυναντηθούμε σύντομα. Πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε μια λύση. Κι εφ' όσον υπάρχει καλή πρόθεση απ΄ όλες τις πλευρές, θα βρούμε μια λύση για το γήπεδο.

-    Το συμπέρασμα απ΄ αυτή τη συνάντηση ποιο είναι;…

.Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: Αυτό είχα να πω.. Θα τα ξαναπούμε …Δεν έχω να πω τίποτε άλλο.

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Είχαμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε- ίσως κάτι που θα έπρεπε να είχαμε κάνει πριν από δύο χρόνια. Έστω και καθυστερημένα το κάναμε . Ανταλλάξαμε σε γόνιμο κλίμα τις απόψεις μας. Καταθέσαμε τη δική μας εκδοχή για την πιθανότητα εξεύρεσης άμεσα λύσης για την έναρξη των εργασιών για το γήπεδο και για τη διπλή ανάπλαση. Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο διάστημα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να βρεθούν σε θέση ώστε να συμφωνήσουν προκειμένου να βρεθεί λύση που δεν θα επιβαρύνει το περιβάλλον, χωρίς μεγάλες εμπορικές χρήσεις και θα δοθεί άμεσα το γήπεδο στον Παναθηναϊκό.

Θα έχουμε την ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε.»

To Γραφείο Τύπου