Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
22/05/2006

Ο Ευάγγελος Αποστόλου, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και υπεύθυνος για θέματα αυτοδιοίκησης, με αφορμή τις ανακοινώσεις υποψηφίων της ΝΔ για τις εκλογές στους ΟΤΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ηγεσία της ΝΔ με τις ανακοινώσεις για τις βασικές υποψηφιότητες που θα στηρίξει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές επέλεξε υποψηφίους με στενά κομματικά κριτήρια.

Ως πρόσχημα, δε, για τις ρητορείες της, ότι δήθεν θα στηρίξει επιλογές με αυτοδιοικητικά κριτήρια, χρησιμοποίησε για μια ακόμα φορά τον υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Βέβαια, η ηγεσία του ΚΚΕ, συνεπής στη μόνιμη κριτική απέναντι στις άλλες αριστερές δυνάμεις, στις οποίες αρνείται την κοινή δράση, είχε σπεύσει από προχθές (20/05/06) με την ομιλία της Γ.Γ. Αλέκας Παπαρήγα στην Καρδίτσα να αποδεχτεί φανερά αυτή τη συνεργασία με την Ν.Δ, που ασφαλώς, κάτω από το τραπέζι θα σημάνει για μια ακόμα φορά και τη στήριξη του Υποψηφίου Νομάρχη της Ν.Δ. στο Νομό, στον ενδεχόμενο δεύτερο γύρο.

Αλήθεια, η αριστερή αυτοδιοικητική πρόταση του ΚΚΕ είναι να χτυπά λυσσωδώς τις άλλες δυνάμεις της αριστεράς και να συνεργάζεται με τις δυνάμεις της δεξιάς;

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου