Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
06/02/2009

Σχετικά με τη γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, έκανε την εξής δήλωση:

Η κυβέρνηση, ως εκπρόσωπος του πακέτου μετοχών του ΟΤΕ που απέμεινε στο δημόσιο, μαζί με την Ντόϊτσε Τέλεκομ, παίζοντας το κρυφτούλι από τους απεργούν εργαζόμενους του ΟΤΕ και από τους άλλους μετόχους της επιχείρησης, ανακοίνωσε ότι σήμερα έκαναν συνέλευση μαϊμού σε άγνωστο τόπο και χρόνο. Στόχος τους ήταν να περάσουν τις αναγκαίες αλλαγές στο καταστατικό του ΟΤΕ, ώστε να αναλάβει και τυπικά τις τύχες του η Γερμανική πολυεθνική Ντόϊτσε Τέλεκομ.

Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε σήμερα το μεγάλο εθνικό, οικονομικό και πολιτικό έγκλημα της εκποίησης του ΟΤΕ με τον τρόπο που θα το έκανε ένας πραγματικός εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου, δηλαδή κρυφά από τα μάτια του κόσμου και στο σκοτάδι.

Τα καινούργια, όμως, αφεντικά του ΟΤΕ ας μην κοιμούνται ήσυχα. Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την ακύρωση αυτού του κυβερνητικού εγκλήματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τους αγώνες των εργαζομένων και θα κρατήσει ζωντανό τον στόχο τους για την επανάκτηση του δημόσιου χαρακτήρα του ΟΤΕ.

To Γραφείο Τύπου