Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
11/02/2009

Καταγγελία της Πολιτικής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης του Συνασπισμού για την επίθεση «αγνώστων» με γκαζάκι στα γραφεία του ΣΥΝ στην Θεσσαλονίκη

Η  Πολιτική Επιτροπή Α΄ Θεσσαλονίκης  του Συνασπισμού καταγγέλλει την επίθεση «αγνώστων» με γκαζάκι στα γραφεία του ΣΥΝ, στην Θεσσαλονίκη, όπως  και τις άλλες δύο επιθέσεις  που έγιναν νωρίτερα στα «Νέα» και την «Αυριανή».

Αρρωστημένο αποτέλεσμα «σκέψης»(;) αρρωστημένων εγκεφάλων που θέλουν να  «τιμωρήσουν»  ή να τρομοκρατήσουν τον ΣΥΝ για τη δράση του. Φαίνεται ότι οι επιθέσεις των δύο τελευταίων μηνών στον ΣΥΡΙΖΑ και στον ΣΥΝ ενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά της πιο καθυστερημένης πολιτικής σκέψης και δράσης όσων ενοχλούνται από την παρέμβαση του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια ώρα (18.45) που η πολυκατοικία στην οποία στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΝ έχει κίνηση και μπορεί να θρηνούσαμε θύματα.

Σε μια στιγμή που η κοινωνία έχει την ανάγκη της πιο έντονης δράσης της Αριστεράς, της δράσης του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας.

Όσοι ελπίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα πτοήσουν τον ΣΥΝ, να είναι σίγουροι ότι θα έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Εμείς θα συνεχίσουμε με ακόμα  περισσότερο πάθος, με ακόμη περισσότερη δύναμη να παλεύουμε στην ίδια κατεύθυνση. Ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό, ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και τον δικομματισμό, ενάντια στην καταστολή και τον περιορισμό των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των εργαζομένων, της νεολαίας,  των τμημάτων που πλήττονται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Θα συνεχίσουμε για να ανοίξει ο δρόμος για την αριστερά.

Καλούμε το λαό της Θεσσαλονίκης  να υπερασπιστεί τη δημοκρατία  ενάντια σε όσους απεργάζονται σχέδια εκτροπής. Να δυναμώσουν τον αγώνα τους μέσα από τους φορείς τους ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Θα είμαστε σταθερά δίπλα τους.

To Γραφείο Τύπου