Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
15/02/2009

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒ.ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ MIG ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ

Ο Παναγ. Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΝ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Κ. Χατζηδάκη για την προσφορά της MIG για την Ολυμπιακή, έκανε την παρακάτω τοποθέτηση:

«Η κυβέρνηση, εκτός διαγωνισμού, με αδιαφανείς διαδικασίες «εξπρές» και σύμμαχο την αμήχανα ευμενή στάση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, προχωρά στο ξεπούλημα και την παράδοση άρον-άρον της Ολυμπιακής στη MIG και στα κεφάλαια του Ντουμπάϊ και των εφοπλιστών που βρίσκονται πίσω της.

Η Ολυμπιακή μπαίνει, έτσι, σε μια τροχιά εκποίησης που είναι σίγουρα ότι την εξωθεί στη συρρίκνωση, σε νέες περιπέτειες, σε αβέβαιο μέλλον και σε μια κερδοσκοπική πρακτική που θα πληρώσει πανάκριβα ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα η ελληνική περιφέρεια, μιας και οι αερομεταφορές εκχωρούνται σε ένα ιδιωτικό ολιγοπώλιο.

Το μεγαλύτερο όμως τίμημα θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή, αφού θα μείνουν κυριολεκτικά στο δρόμο, χωρίς, ίσως, ούτε τα «ψίχουλα» που τους υποσχέθηκε η κυβέρνηση, μιας και τα σχετικά κονδύλια είναι μαγικές εικόνες στον Προϋπολογισμό.

To Γραφείο Τύπου