Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
08/03/2009

Δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλ. Τσίπρα,προσερχόμενου για να ψηφίσει για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΝ για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλ. Τσίπρας, προσερχόμενος για να ψηφίσει για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΝ για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την εξής δήλωση:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ο Συνασπισμός είναι το μόνο κόμμα που η κατάρτιση του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές δεν αποτελεί προεδρικό ρουσφέτι, αλλά είναι μια υπόθεση που ανήκει στα μέλη του κόμματος,  που κατά χιλιάδες  προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν. Είμαστε πρωτοπόροι σε ζητήματα δημοκρατίας, είμαστε ένα κόμμα των μελών μας και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους.

Με την κατάρτιση της λίστα μας για τις ευρωεκλογές ξεκινά και ουσιαστικά η καμπάνια μας στην κοινωνία, πλατιά στους Έλληνες πολίτες, προκειμένου οι εκλογές αυτές να είναι μια σημαντική ευκαιρία να καταγραφεί στην κάλπη η ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών. Να είναι εκλογές που θα στείλουν ένα μήνυμα ελπίδας, ότι οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει και ο δικομματισμός έχει υποστεί μια πολύ σημαντική ήττα».

To Γραφείο Τύπου