Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
08/06/2006

Ο Αλ. Φλαμπουράρης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, υπεύθυνος για θέματα Παιδείας, μιλώντας σήμερα στο ραδιοσταθμό «105,5 στο ΚΟΚΚΙΝΟ» σχετικά με την πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και το άρθρο 16 του Συντάγματος

Ο Αλ. Φλαμπουράρης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, υπεύθυνος για θέματα Παιδείας, μιλώντας σήμερα στο ραδιοσταθμό «105,5 στο ΚΟΚΚΙΝΟ» σχετικά με την πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και το άρθρο 16 του Συντάγματος, τόνισε:

«Ο εμπνευστής και επί χρόνια υποστηρικτής της ιδιωτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κάτω από την πίεση του πρωτοφανούς και καθημερινά αυξανόμενου κινήματος των φοιτητών, επιδιώκει να κάνει την πολιτική «ντρίμπλα». Απλά, με την πρόταση για την μη υπερψήφιση, στην προκαταρκτική διαδικασία αυτής της Βουλής, της σχετικής πρότασης της Ν.Δ., επιδιώκει η «ιδιωτικοποίηση» να καθιερωθεί με την ψήφο 180 βουλευτών και όχι 150. Εμμένει προφανώς στην επί της ουσίας θέση του!

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν θα κοροϊδέψει κανέναν, γιατί οι φοιτητές απεχθάνονται την πολιτική υποκρισία και θα συνεχίσουν πιο μαζικά τις κινητοποιήσεις τους για να μην τροποποιηθεί καν το άρθρο 16.»

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου