Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
08/06/2006

Τα αποτελέσματα των εκλογών στα Επιμελητήρια της Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Σημαντική και ενισχυμένη ήταν η παρουσία του ΣΥΝ στις πρόσφατες εκλογές των Επιμελητηρίων σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Τα ψηφοδέλτια που στήριξε ο ΣΥΝ ήταν:

Στην Αθήνα, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο / Ε.Β.Ε.Α, τον συνδυασμό «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, ο οποίος πήρε 188 ψήφους (2,50%) και εκλέγει έναν σύμβουλο στο Δ.Σ.

Στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο / Β.Ε.Α, τον συνδυασμό«ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με επικεφαλής τον Βασίλη Λιαμέτη, με 1194 ψήφους (20,26%) και 12 συμβούλους στο Δ.Σ και στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο / ΕΕΑ, τον συνδυασμό «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Αρβανίτη με 113 ψήφους, όπου εκλέγει 1 σύμβουλο στο Δ.Σ.

Αντίστοιχα, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, ο ΣΥΝ στήριξε τον συνδυασμό «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον Γ. Μπενέτο όπου από την πλευρά του ΣΥΝ εκλέχτηκαν στο ΔΣ, οι Περικλής Διακουμάκος, Κώστας Μαρκουλιδάκης και Αντώνης Μόρογλου.

Στη Θεσσαλονίκη, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο / Β.Ε.Θ, το συνδυασμό «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον Ιωάννη Παπαργύρη, που πήρε 285 ψήφους (4,45%) και εκλέγει 3 συμβούλους στο Δ.Σ.

Αντίστοιχα, το συνδυασμό «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης / ΕΕΘ με επικεφαλής τον Π. Στακτόπουλο εκλέγει 1 σύμβουλο στο Δ.Σ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που συμμετείχαν στα ανωτέρω ψηφοδέλτια, για την συμμετοχή, το ενδιαφέρον και την προσπάθεια τους στις εκλογές.

Τμήμα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και ΕΒΕ