Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
10/03/2009

Δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΝ, για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:

Τα μέλη του ΣΥΝ μίλησαν. Κατέγραψαν δύο ισοδύναμες υποψηφιότητες. Στέλνουν ένα σαφές και ελπιδοφόρο μήνυμα. Η ηγεσία του κόμματος καλείται, ενόψει και των ευρωεκλογών να αντιστοιχηθεί με το μήνυμα των μελών μας, με θετικές πρωτοβουλίες και αλλαγές.

Ευχαριστώ θερμά τα χιλιάδες μέλη μας για την εμπιστοσύνη τους. Αντιπροσωπεύει μια ισχυρή βούληση του «κοινωνικού» Συνασπισμού που κανείς δεν πρέπει να αγνοήσει.

Εύχομαι από καρδιάς στον σ. Νίκο Χουντή καλή δύναμη. Αναλαμβάνει πλέον ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, πολύ μεγάλο βάρος στη συλλογική προσπάθεια για την επίτευξη του κομματικού μας στόχου, την εκλογή τεσσάρων ευρωβουλευτών.

Προσωπικά είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσω, όπως πάντα, να συμβάλλω στον κοινό μας αγώνα, στο μέτρο φυσικά που μου αναλογεί. «Έκαστος εφʼ ώ ετάχθη». Με απόλυτο σεβασμό και δέσμευση στο «συνασπιστικό κεκτημένο» για την αριστερή ευρωπαϊκή μας πολιτική. Με υπερηφάνεια για τις ιδέες του ρεύματος της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς και σταθερή προσήλωση στην ανάγκη να ισχυροποιηθεί το κοινό μας σπίτι ο Συνασπισμός.

To Γραφείο Τύπου