Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
12/03/2009

Δήλωση του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σχετικά με τις δηλώσεις του Λεωνίδα Κύρκου

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Λεωνίδα Κύρκου, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Αλαβάνος, δήλωσε:

Τη δήλωση του Λεωνίδα Κύρκου που είναι ένας σοφός σύντροφός μας, εγώ τη διαβάζω με έναν διαφορετικό τρόπο. Δηλαδή, θεωρώ πάρα πολύ θετικό σήμερα το ότι ο Λεωνίδας Κύρκος αναδεικνύει πραγματικά τα υψηλά προσόντα που έχει ο Δημήτρης Παπαδημούλης, που είναι τρίτος στο ευρωψηφοδέλτιο. Ήταν ο ευρωβουλευτής με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα. Ήταν ένας ευρωβουλευτής που εκλέχθηκε μόνο από το κόμμα του και εξέφρασε ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν θέλετε, τη δήλωση του Κύρκου, με την ανάγνωση που κάνω, τη βλέπω σαν μια συμβολή στο να δώσουμε μια  μάχη για να βγάλουμε τρεις και αν γίνεται παραπάνω - αν και πολύ δύσκολο - ευρωβουλευτές. Από κει και πέρα, όλες τις παρατηρήσεις του, σε κάθε στιγμή, συμφωνούμε ή δεν συμφωνούμε, πρέπει να τις λάβουμε υπʼ όψιν.

To Γραφείο Τύπου