Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
09/06/2006

Το Τμήμα Γυναικών του ΣΥΝ βγάζει κόκκινη κάρτα στην αναγκαστική πορνεία και στην εμπορία γυναικών.

Εκεί που δεν θα λάμπουν τα φώτα της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, 40.000 γυναίκες περίπου που έχουν εισαχθεί -με διάφορους τρόπους- στην Γερμανία, θα προσφέρουν τις σεξουαλικές τους υπηρεσίες στους άνδρες επισκέπτες, σε ειδικές για αυτό εγκαταστάσεις 3.000 τετρ. μέτρων !

Και ας υπάρχει το πρωτόκολλο του ΟΗΕ για την πρόληψη, εξάλειψη και τιμωρία της διακίνησης ανθρώπινων όντων, κυρίως γυναικών και παιδιών. Και ας έχει εντάξει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την καταπολέμηση του trafficking στον Οδικό Χάρτη για την Ισότητα.

Όλα αυτά αγνοούνται προκλητικά κι ας τα υπέγραψε ή τα επικύρωσε και η Γερμανία. Επιτράπηκε στους εμπόρους της βιομηχανίας του σεξ να εκμεταλλευτούν την αθλητική διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου ενισχύοντας την εγκληματική τους δραστηριότητα, αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο τα παράνομα κυκλώματα διακινητών της σωματεμπορίας και για αυξάνοντας όλο και περισσότερο τα άθλια κέρδη τους, που είναι ισάξια των κερδών από τα ναρκωτικά και το εμπόριο των όπλων.

Το γυναικείο κίνημα της Ευρώπης συλλέγει υπογραφές καταγγέλλοντας την καταναγκαστική πορνεία και την εμπορία γυναικών κατά τη διάρκεια της αθλητικής αυτής διοργάνωσης.

Απευθυνόμαστε στις Ομοσπονδίες των αθλητών και αθλητριών και ζητάμε να καταδικάσουν αυτή την απάνθρωπη μορφή εκμετάλλευσης, ανθρώπου από άνθρωπο, από την βιομηχανία του σεξ και το οργανωμένο έγκλημα.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τις φωνές όλων των γυναικών που διαμαρτύρονται στη Γερμανία και αλλού, για να μη ξανασυμβεί αυτό σε άλλη αθλητική διοργάνωση.

-Οι άνδρες είναι το μισό του ουρανού, το άλλο μισό είναι οι γυναίκες.

-Θα πάνε σε αυτή την γιορτή για να χαρούν ένα λαϊκό άθλημα

-Δεν χρειάζεται να ενισχύσουν το δουλεμπόριο ανθρώπων.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής