Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
08/04/2009

Δήλωση του Δημ. Στρατούλη σχετικά με την καταδίκη του προέδρου του Σωματείου των Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας από το δικαστήριο

Σχετικά με την καταδίκη του προέδρου του Σωματείου των Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας από το δικαστήριο, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και υπεύθυνος εργατικής πολιτικής του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η καταδίκη του προέδρου του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και στελέχους του ΠΑΜΕ από το δικαστήριο, επειδή εξέφρασε έμπρακτα και σύμφωνα με τις συνδικαλιστικές υποχρεώσεις του την αλληλεγγύη του σε απολυμένο εργαζόμενο από την εργοδοσία των καταστημάτων JUMBO εκθέτει την ίδια τη δικαιοσύνη, που αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι τυφλή μόνο για να μην βλέπει τις παράνομες και αυθαίρετες κυβερνητικές και εργοδοτικές συμπεριφορές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στον απολυμένο από τα JUMBO, καθώς και στον καταδικασθέντα πρόεδρο του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και καλεί τους εργαζόμενους να εντείνουν ενωτικά και μαζικά τους αγώνες τους ενάντια στην τρομοκρατία των επιχειρήσεων που με πρόσχημα την οικονομική κρίση και με τη στήριξη της κυβέρνησης επιδιώκουν να εξαερώσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων».

To Γραφείο Τύπου