Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
21/05/2009

Διαγωνισμός φωτογραφίας του ΣΥΡΙΖΑ και έκθεση έντυπης φωτογραφίας την Τρίτη, 2 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

«ο φίλος μου, ο άλλος»

15 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ & ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

.Ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δώσει μια πολιτιστική, καλλιτεχνική και δημιουργική διάσταση στον προεκλογικό του αγώνα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκηρύσσει διαγωνισμό και έκθεση φωτογραφίας με θέμα «ό φίλος μου, ο άλλος»: ο εργαζόμενος, ο μετανάστης, ο μεροκαματιάρης, ο αγρότης,  ο συνάδελφος, ο μαθητής, ο σπουδαστής, ο φοιτητής. Ο κάθε άλλος και άλλη.  Μόνος ή μόνη. Από κοντά ή από μακριά. Πορτραίτα  ή ολόσωμα. Ζευγάρια  ή το πλήθος.

Μπορεί να γίνει χρήση οποιουδήποτε φωτογραφικού μέσου, συμπεριλαμβανόμενης και κάμερας κινητού τηλεφώνου. Τις φωτογραφίες θα κρίνει κριτική επιτροπή φωτογράφων και εικαστικών.

Α) Διαγωνισμός φωτογραφίας:

Συμμετέχουν όσοι και όσες επιθυμούν,  ανεξάρτητα από ηλικία, ιδιότητα, καλλιτεχνική αντίληψη, επαγγελματική ή ερασιτεχνική σχέση με την φωτογραφία, πολιτικές προτιμήσεις.  Καλούνται όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν, να στείλουν έως 5 φωτογραφίες μέχρι την Τετάρτη, 27 Μαϊου 2009 τα μεσάνυχτα, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση : photosyriza@gmail.com ή ταχυδρομικά, στη δ/ση : ΣΥΡΙΖΑ, (Διαγωνισμός Φωτογραφίας), Βαλτετσίου 39, 106 81 Αθήνα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, 2 ΙΟΥΝΙΟΥ.

Έπαθλο, για 15 συμμετέχοντες στο διαγωνισμό (μαζί με το ταίρι τους  ή φίλο ή φίλη), θα είναι να επισκεφθούν τις Βρυξέλλες και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέχρι τέλους του 2009, με πρόσκληση  και  έξοδα  (εισιτήρια -  διαμονή) της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Επιτροπή αξιολόγησης αποτελούν οι φωτογράφοι Περικλής Αντωνίου, Σπύρος Τσακίρης, Μιχάλης Πολιτόπουλος, ο ζωγράφος και καθηγητής της σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ Δημήτρης Σεβαστάκης και η ιστορικός Τέχνης Λήδα Καζαντζάκη. 

Β) Έκθεση φωτογραφίας:

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν,  είτε έχουν πάρει μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας είτε όχι, μπορούν να τυπώσουν τις φωτογραφίες τους και να τις αναρτήσουν οι ίδιοι (με υλικά που μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα παρέχουν)  στον χώρο της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της Αθήνας, δημιουργώντας έτσι μια μεγάλη, πολύχρωμη και πρωτότυπη υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας. Οι εκτός Αθήνας μπορούν να μας τις ταχυδρομήσουν στη διεύθυνση : ΣΥΡΙΖΑ, (Έκθεση έντυπης Φωτογραφίας), Βαλτετσίου 39, 106 81 Αθήνα.

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό υπάρχουν αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ: www.syriza.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Περικλής Αντωνίου, 2103709780, 6948481505