Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
08/05/2009

9 & 10/5, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Να αντιστρέψουμε την οικολογική κρίση!

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου 2009, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει διήμερο δράσεων για το περιβάλλον. Τοπικές επιτροπές, σε συνεργασία με τη Θεματική "Πόλη, Περιβάλλον, Οικολογία" του ΣΥΡΙΖΑ, θα διοργανώσουν δράσεις κάθε είδους: συγκεντρώσεις, εξορμήσεις, ακτιβισμούς, παραστάσεις, επαφές με φορείς και μέσα ενημέρωσης, συζητήσεις κ.λπ.

.

Στόχος είναι να αναδειχθούν, κατά τόπους και σε πανελλαδικό επίπεδο, τα κύρια περιβαλλοντικά προβλήματα και διεκδικήσεις, και οι αντίστοιχες θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια εποχή που πολύς λόγος γίνεται για το περιβάλλον και την «πράσινη» ανάπτυξη", θέτουμε στο επίκεντρο της πολιτικής παρέμβασης και της προεκλογικής μας καμπάνιας, τα ριζοσπαστικά οικολογικά αιτήματα και αναδεικνύουμε το συγκρουσιακό, πολιτικό χαρακτήρα των περιβαλλοντικών ζητημάτων.

.

Ακολουθεί συνοπτική παρουσίαση των δράσεων που διοργανώνονται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Ωστόσο, τα περιβαλλοντικά προβλήματα είναι πολύ περισσότερα από όσα αναδεικνύονται μέσω αυτών των δράσεων, αλλά και η παρέμβαση των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύπλευρη και διαρκής. Αναλυτικά:

Άλλες δράσεις για τοπικά περιβαλλοντικά και οικολογικά ζητήματα και την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνουν στην Πάτρα, το Κιλκίς, τη Βάρκιζα Αττικής, την Κατερίνη, κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες, κείμενα και υλικά από τις δράσεις που οργανώνονται ανά την Ελλάδα θα υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.syriza.gr και από το email perivallonsyriza@gmail.com .

ΘΕΜΑΤΙΚΗ «ΠΟΛΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,


Να αντιστρέψουμε την οικολογική κρίση. Με τα κινήματα των πολιτών. Με την ευρωπαϊκή αριστερά.