Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
03/06/2009

Επείγουσα έκκληση του Θοδωρή Δριτσα, βουλευτή Α΄ Πειραιά & Νησιών, προς τον Υπουργό Ε.Ν.Α.Ν.Π. για τα δρομολόγια πλοίων Αργοσαρωνικου την ημέρα των ευρωεκλογών

Ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Δημάρχου Μεθάνων κ.Χρήστου Πάλλη, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νησιών Θοδωρής Δρίτσας, απηύθυνε προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Αναστάσιο Παπαληγούρα Επείγουσα Έκκληση, την οποία και συνημμένα σας αποστέλλουμε.

"ΠΡΟΣ: Υπουργό Ε.Ν.Α.Ν.Π. κ. Αναστάσιο Παπαληγούρα
ΚΟΙΝ:
-Υπουργό Εσωτερικώνκ. Προκόπη Παυλόπουλο
- Δήμαρχο Μεθάνων κ.Χρήστο Πάλλη
- Μ.Μ.Ε.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑ: Δρομολόγια πλοίων στον Αργοσαρωνικότην ημέρα των Ευρωεκλογών 2009

Κύριε Υπουργέ,

Πριν από λίγο έλαβα την με αρ.πρωτ. 1490/03.06.2009 επιστολή του Δημάρχου Μεθάνων κ.Χρήστου Πάλλη - κοινοποιηθείσα και σε εσάς -  με την οποία πληροφορήθηκα ότι δεν έχει δρομολογηθεί πρωινό συμβατικό πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά για Μέθανα- Πόρο την Κυριακή, 7 Ιουνίου 2009, ημέρα των Ευρωεκλογών, για την εξυπηρέτηση των εκλογέων.

Σας καλώ να επιληφθείτε προσωπικά ώστε να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα αυτό, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των εκλογέων των Μεθάνων, του Πόρου και της Τροιζήνας.

Με την ευκαιρία επισημαίνω ότι η Ύδρα και οι Σπέτσες στερούνται σε μόνιμη βάση ακτοπλοϊκής σύνδεσης με συμβατικά πλοία. Σε αναμονή των αποτελεσμάτων της παρέμβασής σας,

Με εκτίμηση

Θοδωρής Δρίτσας
Βουλευτής Α" Πειραιά & Νησιών"