Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
04/06/2009

Δήλωση του Δημ. Στρατούλη σχετικά με τη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση μεταξύ της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο της Siemens

Σχετικά με τη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση μεταξύ της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο της Siemens, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και πρώην μέλος της Διοίκησης του ΟΤΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι πολύ θλιβερό το προεκλογικό θέαμα να «σφάζονται» μεταξύ τους η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ για το ποιος από τους δύο λαδώθηκε περισσότερο από τη Siemens.

Οι υπουργοί που χρηματίστηκαν, καθώς και τα βασικά στελέχη της Siemens που τους χρημάτισαν, παρακολουθούν τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και γελάνε, αφού για τους πρώτους παραγράφηκαν οι ποινικές ευθύνες λόγω του πρόωρου κλεισίματος της Βουλής, και οι δεύτεροι κάνουν διακοπές στη Γερμανία.

Όσο όμως κι αν αντιπαρατίθενται, οι ηγεσίες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να αποκρύψουν τις μεγάλες πολιτικές ευθύνες τους, γιατί από κοινού μετέτρεψαν τη χώρα μας σε mizesland της Siemens και όσων άλλων πολυεθνικών ή «εγχώριων» εταιρειών έχουν πάρει με αδιαφανείς και διαβλητούς τρόπους μεγάλα έργα και δουλειές από το δημόσιο.

To Γραφείο Τύπου