Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
29/06/2009

Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή του ΣΥΝ, Δημ. Παπαδημούλη,στο ρ/σ Flash 96,0 (A.Κοκορίκος) για τις πολιτικές εξελίξεις

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΝ, Δημ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο ρ/σ Flash 96,0 (A.Κοκορίκος) για τις πολιτικές εξελίξεις, δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΝ και τον ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό που προέχει τώρα, είναι να δώσουμε πολιτικές απαντήσεις με τη δράση, τις προτάσεις μας, με τη δημόσια εικόνα μας προς τους πολίτες, οι οποίοι περιμένουν πράγματα από την αριστερά. 

Τα οργανωτικά ή η διαμάχη για το ποιος θα είναι ο αρχηγός, είναι δεύτερης και τρίτης σημασίας, δεν ενδιαφέρουν τόσο τους πολίτες και η όξυνσή τους προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις.  Ο Αλέκος και ο Αλέξης είναι συνυπεύθυνοι και για τα «καλά» και για τα «κακά» όλο αυτό το χρονικό διάστημα.  Οφείλουν να συνεργαστούν και μεταξύ τους και με όλους μας, σε μια πορεία αλλαγών που χρειάζεται ο χώρος μας, όχι μόνο στα οργανωτικά, όσο στο πολιτικό και προγραμματικό του στίγμα, στον τρόπο που δρα και επικοινωνεί με τους πολίτες και την κοινωνία.

Η κατάσταση είναι αντιστρέψιμη, αλλά υπό την προϋπόθεση, ότι θα αντιστοιχηθούμε με αυτό που ζητάει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και επιβάλλει η κοινή λογική.  Να σταματήσουν δηλαδή αμέσως τα αλληλοκαρφώματα και να κάνουμε όλοι μαζί ομαδικό παιχνίδι.

To Γραφείο Τύπου