Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
01/08/2009

Για τις προτάσεις του ΟΟΣΑ

Δήλωση Π.Λαφαζάνη

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ,  σχετικά με τις πληροφορίες για την έκθεση του ΟΟΣΑ, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Οι προτάσεις που περιέχει η έκθεση του ΟΟΣΑ για την ελληνική οικονομία και κοινωνία  δεν συνιστούν έναν δρόμο διεξόδου από την κρίση και την ύφεση αλλά μια συνταγή γενικής κοινωνικής κατεδάφισης, η οποία αντιπροσωπεύει ένα εφιαλτικό μέλλον για τον ελληνικό λαό και πρώτα απ’ όλα για τον κόσμο της εργασίας και για την νεολαία.

Η τραγωδία για τον τόπο είναι ότι οι κατά καιρούς συνταγές του ΟΟΣΑ υπήρξαν πάντα το ανομολόγητο πρόγραμμα προσανατολισμού τόσο για τη Ν.Δ. όσο και για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ., ανεξάρτητα αν συχνά έπαιρναν αποστάσεις από αυτό ή και το απέρριπταν.

Αυτή την ώρα ο τόπος, για να βγει από την κρίση και να ανοίξει νέους ελπιδοφόρους ορίζοντες, χρειάζεται να γυρίσει την πλάτη στις προτάσεις του ΟΟΣΑ και να επιχειρήσει μια βαθιά ανατροπή. Ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής και ανατροπή του δικομματικού τοπίου, για μια μεγάλη ριζοσπαστική προοδευτική αλλαγή στη χώρα.

To Γραφείο Τύπου