Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
24/09/2009

Συνέντευξη Ρένας Δούρου, υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας, στο ραδιόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ

Στα κρίσιμα προβλήματα απασχόλησης που έρχονται σήμερα στο προσκήνιο με δραματικό τρόπο, και στις ευθύνες τόσο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της, στο ραδιόφωνο του Αντέννα, και στη δημοσιογράφο Σοφία Βούλτεψη, η Ρένα Δούρου, υπεύθυνη του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια στη Βʼ Περιφέρεια Αθηνών.

Η κ. Ρένα Δούρου θύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, «όταν ο κ. Καραμανλής κτυπούσε τον κώδωνα του κινδύνου για την κρίση, η κοινοβουλευτική μας ομάδα προσερχόταν στο Μέγαρο Μαξίμου με 25 συγκεκριμένες προτάσεις εξόδου από αυτή, προτάσεις που είναι μέρος συνεκτικού σχεδίου για διέξοδο από την κρίση, την οποία δεν ανακαλύψαμε τώρα». «Η κυβέρνηση μας λοιδόρησε για την πρότασή μας για δημιουργία 100.000 θέσεων εργασίας το χρόνο στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, χαρακτηρίζοντάς την ʽλαϊκισμόʼ» ενώ «ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ αγνόησαν τις συγκεκριμένες, κοστολογημένες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα αυτές για τις τράπεζες».

«Όταν ο κ. Παπανδρέου εξαγγέλλει ότι θα ξεχρεώσει τις επιχειρήσεις εννοεί τις τράπεζες, αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο». «Είναι ύβρις και αμετροέπεια από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, που στοχεύει στην απελπισία κάποιων ανθρώπων, να ισχυρίζεται ότι θα λύσει τα προβλήματα της ανάπτυξης, της ύφεσης, της στασιμότητας της οικονομίας μας με το να πολεμάει με τις κούτες του ΟΑΕΔ» τόνισε η κ. Δούρου αναφερόμενη στα stage.

To Γραφείο Τύπου