Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
01/10/2009

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη φασιστική επίθεση μελών της «Χρυσής Αυγής» στην τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου

Σχετικά με τη φασιστική επίθεση μελών της «Χρυσής Αυγής» στην τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την επίθεση μελών της «Χρυσής Αυγής» στην τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου, όταν αυτή αρνήθηκε να δεχθεί το φυλλάδιο που μοίραζαν μέλη της οργάνωσης.

Η φασιστική πρακτική των μελών της «Χρυσής Αυγής» δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται με τέτοιου είδους ενέργειες. Πριν από λίγες ημέρες, απειλές είχε δεχθεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄Αθήνας, Π. Λάμπρου. Σήμερα, τα ναζιστικά κατάλοιπα επιτέθηκαν, ψεκάζοντας με σπρέι το πρόσωπο της Σοφίας Παπάζογλου. Αύριο ίσως ακολουθήσουν και άλλοι.

Η αποθράσυνση της «Χρυσής Αυγής» έχει ξεπεράσει κάθε όριο και ενισχύεται όταν, αντί της καταδίκης της, συναντά την αδιαφορία απέναντι στην τραμπούκικη δράση της.

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας για την αναζήτηση των ενόχων και την παραδειγματική τους τιμωρία, πριν υπάρξουν και άλλα θύματα.

To Γραφείο Τύπου