Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
06/10/2009

Συγχαρητήρια μηνύματα στον Πρόεδρο του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρα για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΤΑΡ ΜΠΙΣΚΙ

Ο Λόταρ Μπίσκι πρόεδρος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και  του κόμματος «DIE LINKE» (η Αριστερά) της Γερμανίας απέστειλε σήμερα στον Πρόεδρο του ΣΥΝ και επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ το ακόλουθο συγχαρητήριο τηλεγράφημα:

Αγαπητέ Αλέξη,

Σας στέλνω τα πιο θερμά συγχαρητήριά μου σε σένα και τους συντρόφους του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ εκ μέρους του Κόμματος Ευρωπαϊκή Αριστερά και του «DIE LINKE» (η Αριστερά) της Γερμανίας και φυσικά τα δικά μου.

Η επανείσοδος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή είναι ιδιαίτερα σημαντική  καθώς έγιναν πολλές προσπάθειες να σας κρατήσουν εκτός. Δεν το κατάφεραν. Και έτσι όλοι όσοι αγωνίζονται για την ειρήνη, την ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη, τους εργαζόμενους και τους ανέργους, τις γυναίκες και τους νέους θα έχουν μια αυθεντική φωνή στη Βουλή.

Το πετύχατε μέσα από μια συντροφική πολιτική καμπάνια, όπως διαπίστωσα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μου στην κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

Σας εύχομαι να έχετε τη δύναμη που είναι αναγκαία ώστε να ανταποκριθείτε στην υποχρέωση που αναλάβατε από όσους σας ψήφισαν για να προωθήσετε την πολιτική σας για περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη, περισσότερη δημοκρατία, για κοινωνική, οικολογική, βιώσιμη οικονομία στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

Η Πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Ελλάδα απέστειλε σήμερα στον πρόεδρο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Α. Τσίπρα, συγχαρητήριο μήνυμα για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, το οποίο ανέφερε τα παρακάτω:

«Η Πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, στο όνομα των πολιτών της Βολιβιανής Δημοκρατίας  της Βενεζουέλας, και ημών των ιδίων ιδιαιτέρως, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχές αλληλεγγύης καθώς και τα ολόψυχα συγχαρητήριά μας στο κ. Αλέξη Τσίπρα καθώς και στους εκλεγμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για το εκλογικό αποτέλεσμα που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, το οποίο προσφέρει την εγγύηση δύναμης στους πολίτες μιας χώρας αξιών και δημοκρατικής κουλτούρας.

Η Πρεσβεία της Βενεζουέλας στην  Ελλάδα, δράττεται της ευκαιρίας για να ανανεώσει την υψηλότερη και πιο ξεχωριστή εκτίμησή της  στον ΣΥΡΙΖΑ».

To Γραφείο Τύπου