Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
26/01/2004

Ο ΣΥΝ καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική της κυβέρνησης που προωθεί σωρεία νομοσχεδίων την ύστατη ώρα ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΝ Φ. Κουβέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Συνασπισμός κατήγγειλε και καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική της κυβέρνησης που προωθεί σωρεία νομοσχεδίων την ύστατη ώρα ελάχιστες μέρες πριν από τις εκλογές. Δεν έχει την ουσιαστική νομιμοποίηση να το πράξει, με το δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Ο ΣΥΝ, παρά την συμπεριφορά της κυβέρνησης που προσβάλει το Κοινοβούλιο, θα παραμείνει με τους βουλευτές του και στις επιτροπές της Βουλής και στην ολομέλεια και θα αγωνιστεί να αποτρέψει νομοθετικές ρυθμίσεις που δεν υπηρετούν το συμφέρον των πολιτών.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντιληφθεί τα αποτελέσματα μιας στείρας δικομματικής αντιπαράθεσης που θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των εταίρων του δικομματισμού.

Ο ΣΥΝ, ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, δεν εκχωρεί τα δικαιώματα των πολιτών σε καμιά δικομματική διελκυστίνδα και αγωνίζεται με τις δικές του θέσεις και τις διεκδικήσεις του για την εξυγίανση της πολιτικής ζωής του τόπου και για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

To Γραφείο Τύπου