Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
05/03/2004

Η ενίσχυση της Αριστεράς θα είναι η απάντηση στην πόλωση

Ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, μιλώντας σε συγκέντρωση των εργαζομένων στο Δήμο Νέου Ηρακλείου, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Tις τελευταίες ημέρες η επιχείρηση εκβιασμού των συνειδήσεων, με στόχο την υφαρπαγή της ψήφου προοδευτικών και αριστερών πολιτών, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Το κατασκευασμένο κλίμα όξυνσης έχει στόχο τον αποπροσανατολισμό των πολιτών, η συστηματική υποβάθμιση του πολιτικού επιπέδου επιδιώκει να μην γίνει πολιτική συζήτηση για τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα των εργαζομένων.

Σ’ αυτό το κλίμα, στη σκηνοθετημένη πόλωση με φημολογίες και ανυπόγραφα φυλλάδια, η Αριστερά επιμένει να αντιστέκεται, να παρουσιάζει θετικές πολιτικές προτάσεις και να αντιπροτείνει έναν πολιτικό πολιτισμό.

Και στη νέα Βουλή, ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, με πείρα και θέληση, θα είναι παρών και εγγύηση για την υπεράσπιση των κοινωνικών κατακτήσεων. Θα σταθεί εμπόδιο στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας, στην απόπειρα συρρίκνωσης ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και στην περιθωριοποίηση κοινωνικών στρωμάτων.

Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις, μαζί με τη σύγκλιση των εκπροσώπων του δικομματισμού σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές, το μόνο που καταφέρνουν είναι να συσπειρώνουν τους δημοκρατικούς πολίτες γύρω από το Ενωτικό Ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Στις 7 Μαρτίου ψηφίζουμε ενωτικά, αριστερά και ριζοσπαστικά».

To Γραφείο Τύπου