Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
15/12/2009

Συσκέψεις τμήματος Αγροτικής Πολιτικής σε Μακεδονία και Θράκη

Στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης της δουλειάς του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΝ σε πανελλαδικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 11- 14/12 συσκέψεις και συναντήσεις στις περιοχές Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και της Θράκης. Συγκεκριμένα :

Την Παρασκευή 11.12, έγινε σύσκεψη του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής Κεντρικής Μακεδονίας , με την υπεύθυνη του τμήματος Ειρήνη Κατσινοπούλου, τον Νίκο Παπαδόπουλο μέλος Κ.Π.Ε., την Καίτη Τσαρουχά και τον Θεόφιλο Γονίδη, μέλη της γραμματείας του τμήματος.

Προς την κατεύθυνση δημιουργίας τμημάτων αγροτικής πολιτικής στην Δυτική Μακεδονία και την Θράκη, έγιναν το Σάββατο έως και τη Δευτέρα συναντήσεις μεταξύ Ν.Ε και της γραμματείας του τμήματος , στους νομούς Φλώρινας, Κομοτηνής και Έβρου.

Συνισταμένη όλων των συζητήσεων ήταν, η αναγκαιότητα ενίσχυσης της παρέμβασης μας στον αγροτικό χώρο, της ουσιαστικής μας συμβολής στα κινήματα και τις επιμέρους διεκδικήσεις για  να αναστραφεί η  κατάρρευση του αγροτικού τομέα, η προβολή των προγραμματικών μας θέσεων και η περαιτέρω επεξεργασία και εξειδίκευση τους στα ζητήματα που θέτει η τρέχουσα πολιτική και κοινωνική συγκυρία.

Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής